DTU, Lyngby

Panele przeciwsłoneczne z aluminium dla Duńskiego Uniwersytetu Technicznego

Osłony przeciwsłoneczne do budynku Duńskiego Uniwersytetu Technicznego


Opis projektu

Elewacja zawiera ok. 1050 m2 osłon przeciwsłonecznych wykonanych z 340 ram. Osłony przeciwsłoneczne wykonano z elementów aluminiowych o grubości 2 i 6 mm


Fakty:

DTU: Miljøvej, 2800 kg Lyngby

Właściciel budynku: Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

Architekt: CHRISTENSEN & Co (CCO arkitekter)

Główny wykonawca: E.Pihl & Søn

 

Obejrzyj naszą galerię zdjęć:

  • ok. 1050 m2 osłon przeciwsłonecznych wykonanych z 340 ram
  • Osłony przeciwsłoneczne wykonano z elementów aluminiowych o grubości 2 i 6 mm
  • Osłony przeciwsłoneczne zamontowane na elewacji
  • Osłony przeciwsłoneczne do budynku Duńskiego Uniwersytetu Technicznego
  • Nowy budynek Duńskiego Uniwersytetu Technicznego